Menu
FarmVanLife
Ürünler
Sepetim
Hesabım
Sidebar

Ankara’nın En Güzel Kahve Dükkânları

No Comments
Hayatınız boyunca karşılaşabileceğiniz en güzel kahve dükkanları belki de Türkiye'nin Ankara şehrinde bulunuyor.

Başkent Ankara, sadece bilim, sanat ve edebiyatı ile değil, aynı zamanda, uğrak kahve dükkânları ile de öne çıkıyor. Mesai sonrası ya da bir hafta sonu yağmurlu veya güneşli bir günde nitelikli kahve içip keyif yapabileceğiniz Ankara’nın en güzel kahve dükkânlarını sizin için derledik. Mis gibi kavrulmuş kahve kokusu, sıcak veya soğuk demlenmiş kahve çekirdekleri burada.

“En güzel kahve dükkânları nerede?” sorusunun akla gelen ilk cevabı şüphesiz Ankara. Türkiye’nin başkenti, birçok harika kahve dükkânına ev sahipliği yapıyor. İşte, sizin için seçtiğimiz Ankara’nın en güzel kahve dükkânlarından bazıları:

  1. Coffee Department
    Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bu kahve dükkânı, kaliteli kahve çekirdekleri ve benzersiz içecekler sunuyor. Rahat bir ortamı var ve genellikle kahve tutkunlarının favori mekânlarından biri olarak öne çıkıyor.
  2. Ankara Roastery
    Kızılay’da yer alan Ankara Roastery, taze kavrulmuş kahve çekirdekleri ve çeşitli kahve içecekleri ile biliniyor. Dükkânın iç tasarımı sıcak ve davetkâr bir atmosfere sahip.
  3. Filter Coffee Lab
    Ankara’nın Kolej semtinde bulunan bu kahve dükkânı, özellikle filtrasyon yöntemleriyle hazırlanan kahveleriyle tanınıyor. Deneyimli baristaların hazırladığı kahveler, gerçek kahve tutkunları için bir zevk kaynağı olacaktır.
  4. Coffee Brew Lab
    Yine Kolej’de bulunan bu kahve dükkanı, özenle seçilmiş kahve çekirdekleri ve dikkatle hazırlanan içecekleriyle biliniyor. Ayrıca, geniş bir kahve menüsüne sahip olan Coffee Brew Lab, kahve tutkunlarının keyifli vakit geçirebileceği bir yer.
  5. Müz Coffee & Roastery
    Çankaya’da yer alan bu kahve dükkânı ise özellikle kendi kavurduğu kahve çekirdekleriyle öne çıkıyor. Bununla birlikte, dükkânın atmosferi de oldukça sıcak ve samimi.

Her biri farklı bir deneyim sunan Ankara’nın bu en güzel kahve dükkânlarına gelin biraz daha yakından bakalım.

Hayatınız boyunca karşılaşabileceğiniz en güzel kahve dükkanları belki de Türkiye'nin Ankara şehrinde bulunuyor.

Ankara En Güzel Kahve Dükkânları

İşte, Ankara’da yaşıyor ya da Ankara’ya yolunuzu düşürüyorsanız mutlaka uğramanız gereken birbirinden güzel kahve dükkânları:

1. Coffee Department

Coffee Department, Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer alan bir kahve dükkânı. Kahve tutkunlarının favori mekânlarından Coffee Department, özellikle kaliteli kahve çekirdekleri ve benzersiz içecekleri ile biliniyor. Misafirlerine geniş bir kahve menüsü sağlıyor. Özellikle farklı kahveler denemek isteyenler için ideal bir mekân.

Coffee Department, sıcak ve davetkâr bir atmosfere sahip. Bu yüzden, rahat bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek. Kahve tutkunları için düzenli olarak düzenlenen etkinlikler arasında tadım atölyeleri de var. Ayrıca, kahve çekirdeklerinin taze kavrulduğu ve dikkatle hazırlandığı bir kavurma (roastery) bölümü de yer alıyor.

Ankara’da farklı bir kahve deneyimi yaşamak isteyenler için Coffee Department keşfedilmeye değer bir adres olarak öne çıkıyor.

2. Ankara Roastery

Ankara Roastery, Ankara’nın Kızılay semtinde, özellikle taze kavrulmuş kahve çekirdekleri ile bilinen hoş bir kahve dükkânı. Kendi çekirdeklerini kavurarak yüksek kaliteli kahve çeşitleri sağlıyor. Ayrıca, çeşitli kahve içecekleri ve atıştırmalıklar da mevcut.

Ankara Roastery’nin iç tasarımı davetkâr olduğu kadar samimi de. Genellikle kahve severlerin buluşma noktası olan bu mekân, rahat bir ortamda kahve içme ve dinlenme deneyimi için harika bir yer. Ayrıca, deneyimli baristalar tarafından hazırlanan içecekler oldukça dikkat çekici.

Ankara Roastery, taze ve lezzetli kahve arayanlar için oldukça özel bir adres. Kızılay’da merkezi bir konumda bulunması ziyaretçiler için erişim açısından da kolaylık sağlıyor.

3. Filter Coffee Lab

Filter Coffee Lab, Ankara’nın Kolej semtinde kahve severlerle buluşuyor. Özellikle filtrasyon yöntemleriyle hazırlanan kahveleriyle tanınan bir kahve dükkânı. Dükkân, özenle seçilen kahve çekirdekleri ve dikkatle hazırlanan içecekleriyle müşterilerine benzersiz bir kahve deneyimi sağlıyor.

Filter Coffee Lab’in atmosferi genellikle sıcak ve samimi bir ortam sağlıyor. Kahve severlerin rahatlıkla vakit geçirebileceği bu mekân kahve kültürüne ve çeşitli kahve çeşitlerine ilgi duyanlar için ideal. Dükkânın deneyimli baristaları, müşterilere kahve seçimi ve ayrıca hazırlanması konusunda da yardımcı oluyorlar.

Kolej semtinde merkezi bir konumda bulunan Filter Coffee Lab, Ankara’da kahve deneyimi yaşamak isteyenler için önemli bir destinasyon.

FarmVanLife YouTube | Kitap kahve ilişkisi abartılıyor

4. Coffee Brew Lab

Coffee Brew Lab, Ankara’nın Kolej semtinde bulunan ve özenle seçilmiş kahve çekirdekleri, dikkatle hazırlanan içecekleriyle tanınan bir kahve dükkânı. Genellikle kendi kavurduğu kahve çekirdekleriyle öne çıkıyor ve geniş bir kahve menüsü olduğunu vurgulamalıyız.

Dükkânın ferah iç tasarımı müşterilerine rahat bir ortam sağlıyor. Ayrıca, kahve seçimi konusunda oldukça deneyimli baristaları, dileyen müşterilerine kahve demleme yöntemleri hakkında bilgi veriyorlar.

Coffee Brew Lab, kahve tutkunları için Ankara’da oldukça popüler bir mekân. Aradığınız özellikle taze ve lezzetli kahve ise, Coffee Brew Lab’ı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

5. Müz Coffee & Roastery

Müz Coffee & Roastery, Ankara’da Çankaya semtinde bulunan ve kendi kavrulmuş kahve çekirdekleriyle öne çıkan bir kahve dükkânı. Bu mekân, kahve severlere taze ve lezzetli kahve deneyimleri yaşatıyor.

Samimi bir ortamı yansıtan iç mekân, dükkânın müşterilerine rahat bir atmosferde vakit geçirme imkanı sağlıyor. Ayrıca, deneyimli baristaların hazırladığı çeşitli kahve içecekleri mekânı özel kılıyor.

Müz Coffee & Roastery, kahve kavurma sürecine de özel bir önem veriyor. Kendi çekirdeklerini özenle kavuran dükkânda müşterilere taze ve yüksek kaliteli kahveler sunuluyor.

Ankara’da kahve deneyimi yaşamak isteyenler için Müz Coffee & Roastery kesinlikle keşfedilmeye değer bir adres.

Popüler kahve dükkânları ile sizi kendisine bir kez daha hayran bırakacak olan Ankara yaşanılası bir şehir. Ben Ankaracı değil de İstanbulcu’yum diyorsanız, o halde, sizi İstanbul’da Popüler Kitap Kafeler yazımıza da bekliyoruz. Kahve ve kitapla kalın!

Doğa kitapları, doğayı veya çevreyi konu alan doğa temalı kitaplardır.


    Tags: , , , , , ,
    Back to Top
    TÜRKİYE'NİN kitap•kahve•doğa PLATFORMU

    Shopping cart

    Close

    No products in the cart.