Menu
FarmVanLife
Ürünler
Sepetim
Hesabım
Sidebar

SIKÇA SORULAN SORULAR

Nasıl alışveriş yapabilirim?

Dilediğiniz ürünü alışveriş sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasına giderek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Ödemeyi nasıl yapmalıyım?

Ödemenizi Havale, FAST veya EFT seçeneklerinden birini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeniz sırasında sipariş numaranızı Açıklama kısmına yazmanız sürecin hızlanması bakımından önemlidir.

Kredi kartıyla ödeme yapabilir miyim?

Henüz kredi kartıyla ödeme alınamamaktadır. Ancak yakın zamanda kredi kartıyla da ödeme yapabileceksiniz.

Kargo ücreti ne kadar ödeyeceğim?

Tüm siparişlerinizde miktarına ve tutarına bakılmaksızın kargo ücretsizdir.

Siparişim ne kadar sürede elimde olur?

Bulunduğunuz şehre göre değişmekle birlikte siparişiniz mümkün olan en kısa sürede size ulaştırılmaya çalışılır. Özel günlerde oluşabilecek kargo yoğunlukları dışında, siparişiniz 1-7 gün içinde adresinizde olacaktır.

FarmVanLife kulüpleri nelerdir?

FarmVanLife çatısı altında, yüz yüze ya da uzaktan katılabileceğiniz üç farklı kulüp bulunmaktadır: FarmVanLife Kitap Kulübü, FarmVanLife Kahve Kulübü ve FarmVanLife Doğa Kulübü.

FarmVanLife Kitap Kulübü ile keyifle okunan onlarca kitabı birlikte değerlendirebilir, bilgiyi ve fikri paylaşabilir, yaratıcılığınızı pekiştirebilirsiniz.

FarmVanLife Kahve Kulübü ile Anadolu’nun ve dünyanın farklı noktalarından çeşitli tatları beraber deneyimlemenin keyfini sürebilirsiniz.

FarmVanLife Doğa Kulübü ile yemyeşil ormanda, deniz kıyısında, yıldızların altında ya da ateşin etrafında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

FarmVanLife kulüplerine nasıl katılabilirim?

FarmVanLife kulüplerine katılma isteğinizi İletişim sayfamızı kullanarak iletebilirsiniz. Katılmak istediğiniz kulübü Konu başlığına yazmanız (FarmVanlife Kitap Kulübü, FarmVanLife Kahve Kulübü veya FarmVanLife Doğa Kulübü), mesaj kısmında kendinizi kısaca tanıtmanız ve kulübe katılma amacınızı birkaç cümle ile belirtmeniz yeterlidir. Dilerseniz birden fazla FarmVanLife kulübüne katılabilirsiniz.

FarmVanLife kulüplerine katılım ücretli mi?

Hayır. Dilediğiniz FarmVanLife kulübüne herhangi bir ödeme yapmadan kolaylıkla katılabilir ve kulüp üyeleri ile kitap, kahve ya da doğaya dair çeşitli paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Gizlilik politikanız nedir?

Bütün bilgileriniz bizimle güvendedir. Ayrıntılı bilgiyi Gizlilik Politikası sayfamızdan edinebilirsiniz.

Değişim ve iade politikanız nedir?

Siparişlerinizi 14 gün içinde değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgiyi Değişim ve İade Politikası sayfamızdan edinebilirsiniz.

Size nasıl ulaşabilirim?

E-posta adresimiz farmvanlife [at] gamil.com, İletişim sayfamız veya sosyal medya hesaplarımızdan mesaj atarak bize ulaşabilirsiniz.

Başka sorularınız mı var?

    Back to Top
    TÜRKİYE'NİN kitap•kahve•doğa PLATFORMU

    Shopping cart

    Close

    No products in the cart.